Avaleht » Filmitegijad

Marju Lepp

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "2 tundi õnneni" Dokumentaalfilm Tegevprodutsent
2021 "Eesti matus" Mängufilm Produtsent
Tootmisjuht
2021 "Sea aasta" Dokumentaalfilm Produtsent
2021 "The Best of Salieri ehk Mina, Eesti režissöör" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Tootmisjuht
2020 "Mephistopheles" Dokumentaalfilm Produtsent
2020 "Vee peal " Mängufilm Produtsent Kino kassiir
2019 "Kirjanikuga voodis" Dokumentaalfilm Produtsent
2019 "Peep Puksi lugu" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Elagu skandaalid ja kollased sandaalid" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Produtsent
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Kaasprodutsent
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Produtsent
2016 "Punane varietee" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Luikedeta järv ehk piknik raudteejaamas" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Pimedad mänguhoos" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Terapeut" Dokumentaalfilm Produtsent
2014 "Koguja" Dokumentaalfilm Produtsent
2014 "Riigivargad" Dokumentaalfilm Produtsent
2012 "Baskin" Dokumentaalfilm Produtsent
2012 "Vaeste kirjanike maja" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Ideaalide tund" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Vana kloun" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Elu on lill" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Nagu kärbeste sumin" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Tsirkuselaps" Dokumentaalfilm Produtsent
2009 "Disko ja tuumasõda" Dokumentaalfilm Rekvisiitor
2009 "Emumäe Eedi ja Lobi küla Kristjan" Dokumentaalfilm Produtsent
2009 "Maestro" Dokumentaalfilm Produtsent
2009 "Pangarööv " Mängufilm Tegevprodutsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm