Avaleht » Filmitegijad

Maario Masing

Maario Masing

Maario Masing on sündinud 9. novembril 1986 Tallinnas. Õppinud 1994–2006 teatri õppesuunaga Tallinna 32. Keskkoolis, seejärel 2006–2012 omandanud produtsendi eriala Balti Filmi- ja Meediakoolis. Töötanud vabakutselise produtsendi ja tootmisjuhina ning TV ja raadiosaadete saatejuhi ja toimetajana.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Mia ja Liki" Mängufilm Produtsent
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Produtsent
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Produtsent
2018 "Paha lugu: Nõiutud" Mängufilm Režissööri I assistent
Tegevprodutsent
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Produtsent
2017 "November " Mängufilm Tootmisjuht
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Tootmisjuht
2015 "Maa, armastan sind!" Teleseriaal Tegevprodutsent
2015 "Must alpinist" Mängufilm Tootmisassistent
2014 "Nähka tuleb külla" Teleseriaal Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm