Avaleht » Filmitegijad

Salme Kõrvemann

Salme Kõrvemann

vaata ka Salme Jevdokimova

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Kodust punaste pihlade all. Kalju Lepik" Dokumentaalfilm Monteerija
1992 "Karistus" Dokumentaalfilm Monteerija
1992 "Mälestus sinistes kildudes. Bernard Kangro" Dokumentaalfilm Monteerija
1991 "Lend Singapuri" Dokumentaalfilm Monteerija
1974 "Aastaring" Dokumentaalfilm Monteerija
1973 "Laulab RAM-1" Muusikafilm Monteerija
1973 "Linn ja maa" Dokumentaalfilm Monteerija
1973 "Lucia" Muusikafilm Monteerija
1973 "Meisterpaar" Muusikafilm Monteerija
1973 "Purjed" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm