Avaleht » Filmitegijad

Mart Toome

Mart Toome

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Topelt Turbo" Tudengifilm Inspektor Pall
2021 "Kingitus orbiidilt" Mängufilm Politseinik Mait Sibul
2020 "Jõulud džunglis" Mängufilm Ibu Mama (hääl)
2020 "Kapten Anti-Dieet Mees" Mängufilm
Tudengifilm
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Aleksander Veiler
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Naabrinaise mees
2018 "Teine võimalus" Teleseriaal
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Ametnik Ivan
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Vanglaametnik
2015 "Takso" Teleseriaal Stsenarist Ärimees Andrus
Sten

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm