Avaleht » Filmitegijad

Markus Andreas

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2023 "Operatsioon LARP" Animafilm Helikujundaja
2022 "Kallid reisijad" Muud liigitused
Mängufilm
Muusikafilm
Helirežissöör
2022 "Kes tappis Otto Mülleri?" Teleseriaal Helikujundaja
Poomioperaator
Heli kokkusalvestaja
Helimonteerija
2022 "Lapsmasin" Mängufilm Helirežissöör
Helimonteerija
2021 "Epitaaf" Muud liigitused
Mängufilm
Helirežissöör
2021 "Kingitus orbiidilt" Mängufilm Helirežissöör
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Poomioperaator
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Helirežissöör
Sünkroontaustad
2019 "Karv" Mängufilm Helirežissöör
Sünkroontaustad
2019 "Lõpp" Tudengifilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm