Avaleht » Filmitegijad

Tiina Ideon

Tiina Ideon

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1979 "Fantaasia C-duur" Muusikafilm Režissööri assistent
1979 "Kodulinn" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1978 "Elu ja aeg kivis, puus, metallis" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1978 "Maarjamägi" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1976 "Tagasitulek" Tudengifilm Režissööri assistent
1975 "Jõmm" Telemängufilm Režissööri assistent
1975 "Meloodiaid estraadilt" Muusikafilm Režissööri assistent
1975 "Rannameloodiad" Muusikafilm Režissööri assistent
1974 "Aastaring" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1974 "Colas Breugnon" Muusikafilm
Telemängufilm
Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm