Avaleht » Filmitegijad

Triin Valvas

Kunstnik Triin Valvas (1987) on lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia stsenograafia erialal ning töötanud filmikunstnikuna alates 2009. aastast nii kodu- kui ka välisfilmides ning reklaamides. Tegutseb peale filmikunstnikutöö ka maalija ning illustraatorina.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv" Mängufilmid Kunstnik
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilmid Kunstniku assistent
Dekoraator
Kostümeerija
2018 "Beqaa VR" Mängufilmid Kostüümikunstnik
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilmid Kostümeerija
2018 "Hea karjane" Mängufilmid Kostüümikunstnik
2018 "Seltsimees laps " Mängufilmid Dekoraator
Kostümeerija
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilmid Kunstnik
2014 "Lõputu suvi" Tudengifilmid Kostüümikunstnik
2013 "Kaardimaja" Tudengifilmid Kostümeerija
2013 "Süütu" Tudengifilmid Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm