Avaleht » Filmitegijad

Leo Ilves

Leo Ilves

1.06.1935–17.05.2019

Dokumentaal- ja kroonikafilmide toimetaja ja režissöör Tallinnfilmis alates 1963. aastast.

Tema kohta:
https://epl.delfi.ee/artikkel/50788135/mees-kaamera-korvalt
Puks, P. (2000). Mees kaamera kõrvalt. Eesti Päevaleht, 1. juuni.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Eesti Vabariik - 75" Filmikroonika Režissöör
1993 "Isake Dracula Eesti variant" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1992 "Eesti Kroonika 1992 nr 8" Filmikroonika Režissöör
1992 "Metsavendade kokkutulek" Filmikroonika Režissöör
1992 "Purjeregatt" Filmikroonika Režissöör
1992 "Rahavahetus" Filmikroonika Režissöör
1992 "Referendum põhiseaduses" Filmikroonika Režissöör
1991 "Suvesõda" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1990 "Ainus pühapäev " Telemängufilm Mees rongis
1990 "Eesti mees sõdades" Dokumentaalfilm Režissöör
Teksti autor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm