Avaleht » Filmitegijad

Toomas Hõrak

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Kunstnik
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Kunstnik
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Kunstnik Performansis osaleja
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Kostüümikunstnik
2006 "Kelgukoerad" Teleseriaal Kunstnik
2006 "Ruudi " Mängufilm Kunstnik
2002 "Jätkusõja viimased sõdurid" Dokumentaalfilm Kunstnik
2000 "Lunastus" Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
1998 "Isa" Telemängufilm Kunstnik
1997 "E2-E4" Mängufilm Kunstnik
1997 "Jõulumees" Mängufilm Kunstnik
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Kunstnik
1996 "Fotogeeniline Eesti" Dokumentaalfilm Kunstnik
1994 "Tulivesi " Mängufilm Kunstnik
1994 "Vari seinal" Tudengifilm Kunstnik
1993 "1979" Telemängufilm Kunstnik
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Kunstnik
1992 "Balti armastuslood: Mattias ja Ann. Eesti kevad 1991" Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
1992 "Daam autos " Mängufilm Kunstnik
1992 "Luukas " Mängufilm Kunstnik
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Kunstnik
1990 "Sügis " Mängufilm Kunstnik
1989 "Äratus " Mängufilm Kunstnik
1988 "Varastatud kohtumine " Mängufilm Kunstnik
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Kunstnik
1985 "Bande " Mängufilm Kunstnik
1984 "Kaks paari ja üksindus" Telemängufilm Kunstnik
1984 "Reekviem " Mängufilm Kunstnik
1982 "Oinas ja roos" Animafilm Kunstnik
1982 "Primadonna" Animafilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm