Avaleht » Filmitegijad

Henri Kuus

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Apteeker Melchior" Mängufilm Helirežissöör
2022 "Apteeker Melchior. Viirastus" Mängufilm Helirežissöör
2022 "Sitikas Peeter" Helimonteerija
2021 "Eesti matus" Mängufilm Helirežissöör
2021 "Kaka ja kevad" Animafilm Helimonteerija
2021 "Sea aasta" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2021 "The Best of Salieri ehk Mina, Eesti režissöör" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2020 "Fred Jüssi. Olemise ilu" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2020 "Mephistopheles" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2020 "O2 " Mängufilm Heli järeltöötlus
2020 "Sipsik " Animafilm Helirežissöör
2020 "Vee peal " Mängufilm Helirežissöör
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Helirežissöör
2019 "Kosmonaut" Animafilm Helirežissöör
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Heli kokkusalvestaja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Helirežissöör
2018 "Elagu skandaalid ja kollased sandaalid" Dokumentaalfilm Heli järeltöötluse assistent
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Heli järeltöötluse assistent
2018 "Paha lugu: Nõiutud" Mängufilm Helikujundaja
Muusikaline kujundaja
2018 "Reetur" Mängufilm Helimonteerija
Helikujundaja
2018 "Rodeo" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Helimonteerija
2017 "Igatsused" Tudengifilm Heli kokkusalvestaja
2017 "Olevik" Tudengifilm Helilooja
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Helirežissöör
2017 "Paha lugu: Varakevad" Mängufilm Helirežissöör
2016 "Ema" Mängufilm Helimonteerija
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Helimonteerija
2009 "Pangarööv " Mängufilm Hannes

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm