Avaleht » Filmitegijad

Meelis Rämmeld

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2023 "Puudutus" Mängufilm
2021 "Kolmapäev" Mängufilm Jaanus
2021 "Sandra saab tööd" Mängufilm Kriminalistika kaastöötaja
2020 "Ajakapsel" Tudengifilm Andres
2020 "Maakohus" Mängufilm Kohtunik
2020 "Rain " Mängufilm Musa-Mart
2020 "Vee peal " Mängufilm Kalamees
2019 "Pugeja" Tudengifilm Edgar Janson
2019 "Talve" Mängufilm Jüri
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Traktori Pets
2018 "Maasikaõgijad" Animafilm (Meeshääl)
2018 "Pööripäev" Mängufilm Isa
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Jaan
2018 "Portugal " Mängufilm Karl
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Kalev
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Raul (Süütu)
Raul (Vari)
2017 "November " Mängufilm Jaan
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Kaitseadvokaat
2016 "Teesklejad" Mängufilm Erik
2015 "Roukli" Mängufilm
2014 "Keskea rõõmud" Teleseriaal Aeno Loop
2013 "Free Range" Mängufilm Fredi ülemus
2013 "Kertu" Mängufilm Rein
2013 "Üleastumine" Tudengifilm Jaan
2012 "Ment" Teleseriaal Hans-Kristjan Siig
2011 "Põrgu Jaan" Tudengifilm Jaan
2010 "Hingelt ära" Tudengifilm Toomas
2009 "Suurde avarusse" Tudengifilm Mees pagassist
2008 "Must Peeter" Mängufilm Sõber
2005 "Ingel ja hoor" Tudengifilm Noormees

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm