Avaleht » Filmitegijad

Meelis Rämmeld

Meelis Rämmeld

Näitleja Meelis Rämmeld on sündinud 4. aprillil 1975. aastal. Ta lõpetas 1993. aastal Tallinna 13. Keskkooli ja 1997. aastal Viljandi Kultuurikolledži teatrikateedri I lennu. Töötas seejärel Viljandi teatris Ugala, alates 2015. aastast on ta Pärnu Endla teatri näitleja. Teatritöö kõrvalt mänginud rohkem kui paarikümnes filmis väga erinevate režissööride käe all: „Hirm“ (2004, rež Anri Rulkov), „Stiilipidu“ (2005, rež Peeter Urbla), „Free Range“ (2013, rež Veiko Õunpuu), „Roukli“ (2015, rež Veiko Õunpuu), „Polaarpoiss“ (2016, rež Anu Aun), „Teesklejad“ (2016, rež Vallo Toomla), „November“ (2017, rež Rainer Sarnet), „Mehetapja/Süütu/Vari“ (2017, rež Sulev Keedus), peaosa „Põrgu Jaanis“ (2018, rež Kaur Kokk) jm; mitmes ...

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2024 "Vari" Mängufilmid Madjus
2023 "Elu võimalikkusest maal" Teleseriaalid Leo
2023 "Ööbik" Mängufilmid Endel
2023 "Puudutus" Mängufilmid
2023 "Soovid kaevu põhjast" Tudengifilmid Vetevana Kalle
2021 "Kolmapäev" Mängufilmid Jaanus
2021 "Sandra saab tööd" Mängufilmid Kriminalistika kaastöötaja
2020 "Ajakapsel" Tudengifilmid Andres
2020 "Maakohus" Mängufilmid Kohtunik
2020 "Rain " Mängufilmid Musa-Mart

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm