Avaleht » Filmitegijad

Tiina Tauraite

Tiina Tauraite

Näitleja Tiina Tauraite on sündinud 2. juunil 1976. aastal Tallinnas. Ta on lõpetanud 1994. aastal Tallinna 4. Keskkooli ning 1998. aastal Eesti Muusikaakadeemia Kõrgema Lavakunstikooli XVIII lennu (kursuse juhendaja Priit Pedajas). Samast aastast töötab näitlejana Von Krahli Teatris. Teatritöö kõrvalt mänginud ka filmides.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2023 "Nähtamatu võitlus" Mängufilm
2022 "Days Without" Tudengifilm Õde
2022 "Kes tappis Otto Mülleri?" Teleseriaal Reeli
2021 "Sandra saab tööd" Mängufilm Hambakliiniku töötaja
2021 "Vaino Vahingu päevaraamat" Dokumentaalfilm
2020 "Mu kallid laibad" Tudengifilm Naisterahvas
2020 "Teene" Tudengifilm Ellen
2019 "Süütunne" Tudengifilm Maria Ivanova
2019 "Värvid must-valgel" Tudengifilm Paula
2019 "Virago" Mängufilm Olga

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm