Avaleht » Filmitegijad

Tanel Saar

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "3. oktavi F" Mängufilm Mees, kes lööb naist
2022 "Feetless Shoes" Tudengifilm Isa
2022 "Retrospect" Tudengifilm Koreograaf Kaarel
2022 "Tehnik" Tudengifilm Võttekohtade koordinaator Potimees
2020 "Lõvitekk" Tudengifilm Uurija
2020 "Öö Baaris" Tudengifilm Purjus soomlane
2020 "Seest välja" Tudengifilm Isa
2020 "The Contentment" Tudengifilm Tob
2014 "Parem elu" Tudengifilm Urmas Tamm
2013 "Üleastumine" Tudengifilm Jasper
2013 "Viimane Romeo" Tudengifilm Willy
2012 "Üksikjuhtum" Tudengifilm Mart
2009 "Koguja" Tudengifilm Mees
2009 "Riigireetur" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Renita poiss
2005 "Sattusid hoogu, Hugo" Tudengifilm Pätt 3
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Turvamees
1998 "Kired" Teleseriaal Joonas
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm Vang
1995 "McCulloc" Tudengifilm ?

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm