Avaleht » Filmitegijad

Helve Halla

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Pahupidi" Mängufilmid Kostüümikunstnik
1986 "Keskea rõõmud " Mängufilmid Kostüümikunstnik
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilmid Kostüümikunstnik
1984 "Reekviem " Mängufilmid Kostüümikunstnik
1983 "Nipernaadi " Mängufilmid Kostüümikunstnik Ello ema
1982 "Corrida" Mängufilmid Kostüümikunstnik
1980 "31. osakonna hukk II jagu" Mängufilmid Kunstnik-dekoraator
1980 "Ideaalmaastik " Mängufilmid Kostüümikunstnik Revident
1979 "31. osakonna hukk I jagu" Mängufilmid Kunstnik-dekoraator
1979 "Kõrboja peremees " Mängufilmid Kostüümikunstnik
1979 "Tuulte pesa " Mängufilmid Kostüümikunstnik
1978 "Kiri Giuliale" Tudengifilmid Kunstnik
Kostüümikunstnik
1978 "Navigaator Pirx " Mängufilmid Kostüümikunstnik
1977 "Karikakramäng: Salakütt " Mängufilmid Kostüümikunstnik
1976 "Aeg elada, aeg armastada " Mängufilmid Kostüümikunstnik
1975 "Röövpüüdjajaht" Tudengifilmid Kunstnik
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilmid Kostüümikunstnik
1973 "Tuli öös " Mängufilmid Kostüümikunstnik
1972 "Väike reekviem suupillile " Mängufilmid Kostüümikunstnik
1970 "Varastati Vana Toomas " Muusikafilmid
Mängufilmid
Kostüümikunstnik Giid (vene k)
1969 "Viimne reliikvia " Mängufilmid Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm