Avaleht » Filmitegijad

Aarne Soro

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Kuningas" Tudengifilm Olev
2020 "Vee peal " Mängufilm Kolla
2019 "Lõpp" Tudengifilm Laur Välu
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kohtu kirjutaja Soro
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Juhan Kukk
2018 "Pank " Teleseriaal Leho
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Onu Ott
2017 "Lillepood" Teleseriaal Matusebüroojuhataja
2017 "Pyramus ja Thisbe" Tudengifilm Lev
2016 "Doktor Silva" Teleseriaal Haavatud mees
2015 "Pööriöö" Tudengifilm Raivo
2014 "Padjaklubi" Teleseriaal Meelis
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Lauri
2013 "Kartulid ja apelsinid" Teleseriaal Mark, Viviani abikaasa
2012 "Ellawood" Tudengifilm Stsenarist
2012 "Viimane kutse" Tudengifilm
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Ohvitser
2008 "Taarka " Mängufilm Pangapidaja kõrtsis
2007 "Georg " Mängufilm Georgi assistent
2007 "Zen läbi prügi" Mängufilm
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Edur
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Tankija
2001 "Head käed" Mängufilm Piirivalvur
2001 "Helmut" Tudengifilm Autojuht

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm