Avaleht » Filmitegijad

Olev Eskola

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Fritsud ja blondiinid" Dokumentaalfilm
1985 "Bande " Mängufilm Senaator Henry
1981 "Karge meri " Mängufilm Teo Praakli
1978 "Kolm rubiini" Teleseriaal
1975 "Indrek " Mängufilm Miilinõmm
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilm Mees kontserdil
1971 "Lindpriid I osa" Telemängufilm Siseminister
1971 "Lindpriid IV osa" Telemängufilm Siseminister
1970 "Kolme katku vahel" Telemängufilm Peppersack
1969 "Gladiaator " Mängufilm Psühhiaater
1966 "Kirjad Sõgedate külast " Mängufilm "Pühadekari" kapten
1966 "Mis juhtus Andres Lapeteusega? " Mängufilm Muruk
1966 "Tütarlaps mustas " Mängufilm Pastor
1966 "Viiuli ja relvaga" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1965 "Me olime 18-aastased " Mängufilm Vikkel
1964 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Mängufilm Konstaabel
1960 "Kohtumised tänaval" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1960 "Perekond Männard " Mängufilm Politseikomissar Mespak
1959 "Kutsumata külalised " Mängufilm Uurija
1959 "Oma silmaga" Dokumentaalfilm Diktor
1959 "Veealused karid " Mängufilm
1958 "Esimese järgu kapten " Mängufilm Everling
1956,1957 "Tagahoovis " Mängufilm Kärt
1955 "Jahid merel " Mängufilm Paul

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm