Avaleht » Filmitegijad

Malli Vällik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1975 "Aeg maha!" Telemängufilm Direktori asetäitja
1975 "Inimene ja loodus" Dokumentaalfilm Direktor
1975 "Jõmm" Telemängufilm Direktor
1975 "Kara Väravad" Dokumentaalfilm Direktor
1975 "Pillerkaar" Dokumentaalfilm Direktor
1975 "Pillerkaar II" Dokumentaalfilm Direktor
1975 "Poiste laulud" Muusikafilm Direktor
1974 ""Laine" laulab laevalael" Muusikafilm Direktor
1974 "Aja rütmid" Dokumentaalfilm Direktor
1974 "Uniafrica" Dokumentaalfilm Direktor
1973 "Lucia" Muusikafilm Direktor
1973 "Maaparandaja" Dokumentaalfilm Direktor
1973 "On ka niisugune elukutse" Dokumentaalfilm Direktor
1972 "Päev keemiata" Dokumentaalfilm Direktor
1972 "Üks helin mul helises rinna sees" Dokumentaalfilm Direktor
1971 "Kuldrannake" Dokumentaalfilm Direktor
1971 "Mängib Abi Zeider" Muusikafilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm