Avaleht » Filmitegijad

Juhan Vihterpal

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Buss" Tudengifilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2022 "Tehnik" Tudengifilm Helirežissöör
Helioperaator
2020 "Saadetised" Tudengifilm Helikujundaja
2019 "Telesinine unistus" Tudengifilm Helikujundaja
2018 "Jutusta mulle tantsu" Tudengifilm Helirežissöör
2018 "Laps tagaistmel" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
2018 "Pank " Teleseriaal Helioperaatori assistent
2018 "Soonlepa saladus" Tudengifilm Helirežissöör
2017 "1/2 last" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
2017 "Naine on süüdi" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm