Avaleht » Filmitegijad

Inga Vares

Inga Vares

Lavastuskunstnik Inga Vares on sündinud 28. novembril 1968 Viljandis. Lõpetas 1986 Karksi-Nuia Keskkooli, 1989 fotograafia erialal Tallinna 2. Tehnikakooli ja 1998 stsenograafia erialal Eesti Kunstiakadeemia (juhendaja Aime Unt), omandas 2011 Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikoolis teatrimagistri kraadi (juhendaja Lilja Blumenfeld). Tegutsenud 1986–89 Tallinnfilmis režissööri assistendina ja 1998–2007 vabakunstnikuna, olnud aastast 2008 Eesti Kunstiakadeemia stsenograafia õppejõud (aastast 2012 dotsent). 

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Kunstnik
2015 "Kommuun" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Kostüümikunstnik
2006 "Meeletu " Mängufilm Kostüümikunstnik
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Kostüümikunstnik
2005 "August 1991" Telemängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2005 "Kohtumine tundmatuga" Telemängufilm Kostüümikunstnik
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Kostüümikunstnik
2000 "Armas tuss 50 aastat hiljem" Mängufilm Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm