Avaleht » Filmitegijad

Ants Martin Vahur

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Kes tappis Otto Mülleri?" Teleseriaal B-kaamera operaator
2022 "Marju. Südame kutse" Dokumentaalfilm Operaator
2021 "Olev Subbi. Elu kuues peatükis" Dokumentaalfilm Operaator
2021 "Süü" Teleseriaal Operaator
2021 "Vaga vesi" Teleseriaal Operaator
2020 "Kunst on ainuke pääsetee" Dokumentaalfilm Operaator
2020 "O2 " Mängufilm Operaator
Stedicam operaator
2018 "Pank " Teleseriaal Operaator
Stedicam operaator
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Stedicam operaator
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Stedicam operaator
2017 "Armuavaldus" Tudengifilm Operaatori assistent
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Stedicam operaator
2017 "Tagurpidi" Tudengifilm Operaatori I assistent
2015 "Elizabethi mänguväljak" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Must alpinist" Mängufilm Operaator
2015 "Need, kes julgevad" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Stedicam operaator
2015 "Vabad mehed" Teleseriaal Operaator
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Stedicam operaator
2013 "Elu nagu paradiisis" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2013 "Kohtumõistja" Mängufilm II operaator
2013 "Kullaketrajad" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Allveelennud" Mängufilm Operaator
2012 "Tuvid" Dokumentaalfilm II operaator
2011 "Rotilõks " Mängufilm Operaatori I assistent
2011 "Tallinna kilud" Mängufilm
Muud liigitused
Operaator
2010 "91 kilomeetrit. Eestimaa Kroonika 2009" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Kallis Sõber, Sind Austan" Tudengifilm Operaatori assistent
2010 "Laulev linn" Dokumentaalfilm II operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm