Avaleht » Filmitegijad

Herman Vahtel

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1977 "Kellamäng" Dokumentaalfilm Helioperaator
1974 "Emissarid" Dokumentaalfilm Helioperaator
1974 "Kilplased" Animafilm Helioperaator
1974 "Õed" Animafilm Helirežissöör
1974 "Täheke" Animafilm Helirežissöör
1974 "Värvilind" Animafilm Helioperaator
1974 "Verine John" Animafilm Helirežissöör
1973 "Kalinini nim Elektrotehnikatehase ratsionaliseerijad" Filmikroonika Helioperaator
1973 "Raku Karusloomakasvatuse sovhoos reostab metsa" Filmikroonika Helioperaator
1973 "Sotsialistliku töö kangelane Anatoli Kristmann" Filmikroonika Helioperaator
1973 "Tallinna Nõmme elamurajoon 100-aastane" Filmikroonika Helioperaator
1973 "Treener ja õpetaja Raimond Pundi 50-aastane" Filmikroonika Helioperaator
1973 "Ühe laeva mitu elu" Dokumentaalfilm Helikujundaja
Helioperaator
1973 "Üleliiduline rändpunalipp Rakvere rajoonile " Filmikroonika Helioperaator
1973 "Ülemiste veepuhastusjaama ehitusel" Filmikroonika Helioperaator
1973 "Uued sõbrad" Animafilm Helirežissöör
1973 "Värvipliiatsid" Animafilm Helioperaator
1973 "Veealused" Animafilm Helioperaator
1972 ""Kevade" osatäitjad" Filmikroonika Helioperaator
1972 "2000. klaver Tallinna Klaverivabrikus" Filmikroonika Helioperaator
1972 "Autosõitjad" Animafilm Helioperaator
1972 "Eesti päevad Moskvas" Filmikroonika Helirežissöör platsil
1972 "ELKNÜ XVI kongressil" Filmikroonika Helioperaator
1972 "Kevade eel" Filmikroonika Helioperaator
1972 "Kirjanik Veera Saar" Filmikroonika Helioperaator
1972 "Kogu öö käib sõda…" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1972 "Kommunistlik laupäevak laevaremonditehases" Filmikroonika Helioperaator
1972 "Krõll" Animafilm Helioperaator
1972 "Lillenäitus Tallinna Lillepaviljonis" Filmikroonika Helioperaator
1972 "Mehhanisaatorite kursused Väimela Näidissovhoostehnikumis" Filmikroonika Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm