Avaleht » Filmitegijad

Tarmo Vaarmets

Tarmo Vaarmets

Animaator, karikaturist ja luuletaja Tarmo Vaarmets on sündinud 18. mail 1965. Töötab filmistuudios Eesti Joonisfilm, kuhu tal õnnestus tööle saada tänu Meelis Arulepale, kellega oli tutvunud Kunstiinstituudi sisseastumiskatsetel. Joonisfilmis töötas ta aasta Rein Raamatu filmi “Linn” ümberjoonistajana, kuni talle pakuti animaatoritööd. Joonistamist on Vaarmets õppinud omal käel, aga osalenud ka animatsioonikursustel Joonisfilmis, kus õpetajad olid Sojuzmultfilmist. Teda kui enamiku Eesti joonisfilmide animaatorit, asendamatut taustajõudu 25 aasta jooksul, tunnustas Kultuurkapital 2014. aastal aastapreemiaga.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Eeva" Animafilm Animaator
Faasi-ja ümberjoonistaja
2021 "Neli kivi" Animafilm Animaator
Värvija
2020 "Toonekurg" Animafilm Animaator
Faasi-ja ümberjoonistaja
2019 "Kosmonaut" Animafilm Animaator
Värvija
Faasi-ja ümberjoonistaja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Animaator
Faasi-ja ümberjoonistaja
2019 "Orpheus" Animafilm Animaator
Faasi-ja ümberjoonistaja
2016 "Fatcula" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2016 "Linnugripp" Animafilm Animaator
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Animaator
2016 "Täismaja" Animafilm Animaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm