Avaleht » Filmitegijad

Marian Vridolin

Marian Vridolin

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2024 "Vari" Mängufilmid Režissööri assistent
2023 "Sireen" Tudengifilmid Stsenarist
Režissööri I assistent
2023 "Sulavõim" Tudengifilmid Režissööri I assistent
2022 "Nostos Algos" Tudengifilmid Stsenarist
Režissööri I assistent
2022 "Silmitsi" Tudengifilmid Režissööri II assistent Klienditeenindaja
2022 "Üle piiri" Tudengifilmid Stsenarist
Režissööri I assistent
2021 "Maalietüüd (2021)" Tudengifilmid Stsenarist
2021 "Tõus" Tudengifilmid Tootmisassistent
2021 "Väärtus" Tudengifilmid Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm