Avaleht » Filmitegijad

Mati Unt

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2013 "Kolm" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2012 "Tähetund" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2009 "Väike puust linn" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2007 "Sügisball " Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor
2006 "Tühirand" Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor
2002 "Graali otsimas" Dokumentaalfilm Kirjandusliku alusteose autor
1998 "Armastuse kahur" Teleseriaal Stsenarist
Dialoogi autor
1988 "Ma pole turist, ma elan siin " Mängufilm Konsultant
1988 "Nõid " Mängufilm Stsenarist
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Stsenarist Linkhorsti ülekuulaja
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm Stsenarist
Dialoogi autor
1966 "Võlg" Telemängufilm Stsenarist
Kirjandusliku alusteose autor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm