Avaleht » Filmitegijad

Erkki-Sven Tüür

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Elu ilma Gabriella Ferrita" Animafilm Helilooja
1995 "Humachinoid" Animafilm Helilooja
1995 "M Klubi" Teleseriaal Helilooja
1992 "Mälestus sinistes kildudes. Bernard Kangro" Dokumentaalfilm Helilooja
1991 "Aken aja liikumisse. Viivi Luik" Dokumentaalfilm Helilooja
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Helilooja
1991 "Rist" Mängufilm Helilooja
1990 "Ainus pühapäev " Telemängufilm Helilooja
1990 "Teenijanna" Mängufilm Helilooja
1989 "Toorumi pojad" Dokumentaalfilm Helilooja
1989 "Tõus" Animafilm Helilooja
1989 "Vaata, siin on inimene..." Dokumentaalfilm Helilooja
1988 "Draakoni aasta" Dokumentaalfilm Helilooja
1988 "Miks puud enam ei kõnele" Animafilm Helilooja
1988 "Vernanda" Mängufilm Helilooja
1987 "Magus planeet" Animafilm Helilooja
1987 "See tüütu herilane" Dokumentaalfilm
Populaarteaduslik film
Helilooja
1987 "Tants aurukatla ümber I jagu" Telemängufilm Helilooja
1987 "Tants aurukatla ümber II jagu" Telemängufilm Helilooja
1986 "Elulõim" Populaarteaduslik film Helilooja
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Helilooja
1985 "Klaasikillumäng" Animafilm Helilooja
1984 "Härg" Animafilm Helilooja
1984 "Mälu" Dokumentaalfilm Helilooja
1983 "Olümpiaeelsed portreed" Muud liigitused Helilooja
1981 "Õunkimmel" Animafilm Helilooja
1980 "Heerosed" Dokumentaalfilm Helilooja
1980 "Ideaalmaastik " Mängufilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm