Avaleht » Filmitegijad

Anne Trotski

Anne Trotski

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1991 "Aken aja liikumisse. Viivi Luik" Dokumentaalfilm Monteerija
1991 "Sinine ja must ja valge" Dokumentaalfilm Monteerija
1990 "Eesti mees sõdades" Dokumentaalfilm Monteerija
1989 "Eesti hällilaulud" Dokumentaalfilm Monteerija
1989 "Süda ei põle ära" Dokumentaalfilm Monteerija
1988 "Kodutee" Dokumentaalfilm Monteerija
1988 "Loss" Dokumentaalfilm Monteerija
1988 "Üks pilk Betti Alverile" Dokumentaalfilm Monteerija
1987 "Niguliste" Muusikafilm Monteerija
1987 "Sulev Nõmmik " Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm