Avaleht » Filmitegijad

Liina Triškina-Vanhatalo

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Uued naabrid" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2015 "Emajõe veemaailm" Dokumentaalfilm Stsenarist
Monteerija
2015 "Vaikuse kutse" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Maastiku mustrid" Dokumentaalfilm Stsenarist
Monteerija
2013 "Eesti loodus: Alam-Pedja" Dokumentaalfilm Monteerija
2013 "Kelly" Dokumentaalfilm Toimetaja
2013 "Tulekahju paine" Dokumentaalfilm Stsenarist
Monteerija
2012 "40+2 nädalat" Dokumentaalfilm Stsenarist
Operaator
Monteerija
Helioperaator
2012 "Kosmos" Tudengifilm Konsultant
2012 "Minu isa" Tudengifilm Monteerija
2012 "Rat King " Mängufilm Režissööri abi
2012 "Tööpealkiri: Imelaps" Dokumentaalfilm Monteerija
2011 "Suur jõgi, 2: Delta" Dokumentaalfilm Stsenarist
Monteerija
2011 "Teekond Araratile" Dokumentaalfilm Monteerija
2010 "Järv ja linn" Dokumentaalfilm Monteerija
2010 "Ma elasin Eesti Vabariigis" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
2010 "Suur jõgi, 1: Retk Leena lättele" Dokumentaalfilm Monteerija
2009 "Siim, Samuli ja Dolce vita" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2009 "Vasha " Mängufilm Režissööri abi
2008 "Ars longa" Dokumentaalfilm Monteerija
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Klapp
2008 "Muskusveise tagasitulek" Populaarteaduslik film Monteerija
2008 "Otepää püss" Dokumentaalfilm Monteerija
2007 "Georg " Mängufilm Monteerija
2007 "Külma vee laul" Mängufilm Monteerija
Tootmisjuht
2006 "Middendorffi jälgedes" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
Toimetaja
Off-line montaaž
2005 "Afanassi" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2005 "Dreamland Queens" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2004 "Elluastujad" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Helirežissöör
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm