Avaleht » Filmitegijad

Martina Tramberg

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Kirjanik" Tudengifilmid Tootmisassistent
2012 "Seenelkäik " Mängufilmid Avalikud suhted
2010 "Kes siis teab" Tudengifilmid Produtsent
2009 "Pihv" Tudengifilmid Direktor
Tootmisjuht
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilmid Tootmisassistent
2008 "Generatsioon 0" Dokumentaalfilmid Produtsendi assistent
2008 "Heli Mäeorg" Tudengifilmid Produtsent
2008 "Rohelise seljakotiga mees" Tudengifilmid Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm