Avaleht » Filmitegijad

Piret Toomvap

Piret Toomvap

Vt ka Piret Toomvap-Schönberg

Piret Toomvap on sündinud 14. novembril 1965. Töötas 1984–93 Tallinnfilmis kostümeerijana. Hiljem režissööri assistendi ja casting’u režissöörina (näitlejate valija) teinud koostööd paljude produktsioonifirmadega.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Kalev" Mängufilm Näitlejate valija
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Näitlejate valija
2016 "Mausoleum" Mängufilm Režissööri I assistent
Näitlejate valija
2015 "1944" Mängufilm Režissööri I assistent
Näitlejate valija
2015 "Must alpinist" Mängufilm Näitlejate valija
2015 "Vehkleja" Mängufilm Näitlejate valija
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Režissööri assistent
2012 "Puhastus" Mängufilm Näitlejate valija
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Režissööri assistent
Näitlejate valija
2012 "Üksik saar" Mängufilm Režissööri I assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm