Avaleht » Filmitegijad

Loora Tarm

Töötas Tallinnfilmis režissööri assistendina, 1978–89 toimetuskolleegiumi liikmena. 1993. aastast Arno Tali Sihtkapitali tegevdirektor.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1987 "Metsluiged" Mängufilm Toimetaja
1987 "Pingul keel " Muusikafilm Toimetaja
1985 "Bande " Mängufilm Toimetaja
1985 "Savoy ball I jagu " Telemängufilm Toimetaja
1985 "Savoy ball II jagu " Telemängufilm Toimetaja
1984 "Kaks paari ja üksindus" Telemängufilm Toimetaja
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Toimetaja
1982 "Arabella, mereröövli tütar " Mängufilm Toimetaja
1980 "Jutustus nõukogude koolist" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Toimetaja
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm