Avaleht » Filmitegijad

Kalev Tamm

Kalev Tamm

Produtsent Kalev Tamm on sündinud 15. novembril 1966 Tallinnas. Töötas Tallinfilmis 1989–1992 nukufilmi stuudios filmigrupi direktorina ja 1992–1994 joonisfilmi stuudios direktorina. 1994. aastast stuudio Eesti Joonisfilm tegevdirektor.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Eeva" Animafilm Produtsent
2021 "Neli kivi" Animafilm Produtsent
2020 "Toonekurg" Animafilm Peaprodutsent
2019 "Kosmonaut" Animafilm Produtsent
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Produtsent
2019 "Orpheus" Animafilm Produtsent
2018 "Briljantsuse demonstratsioon neljas vaatuses" Animafilm Produtsent
2018 "Hukule määratud" Animafilm Produtsent
2018 "Maasikaõgijad" Animafilm Produtsent
2016 "Fatcula" Animafilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm