Avaleht » Filmitegijad

Eino Tamberg

Eino Tamberg

27.05.1930–24.12.2010

Helilooja Eino Tamberg sündis 27. mail 1930 Tallinnas. Lõpetanud 1953 kompositsiooni erialal Tallinna konservatooriumi professor Eugen Kapi klassis, töötas ta 1953–1959 helirežissöörina Eesti Raadios. Suure osa oma elust oli Tamberg seotud muusika õpetamisega – aastast 1968 oli ta Tallinna konservatooriumi (praegune Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia) kompositsiooniõppejõud, aastast 1978 osakonnajuhataja ja aastast 1983 professor. 

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Vabad mehed" Teleseriaal Helilooja
2008 "Pimedad aknad" Telemängufilm Helilooja
1980 "Pidulaul" Dokumentaalfilm Helilooja
1977 "Reigi õpetaja " Mängufilm Helilooja
1977 "Reigi õpetaja " Reklaamfilm Helilooja
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm Sõjakohtu esimees
1976 "Kloun ja Kroops" Animafilm Helilooja
1975 "Laulud nüüd lähevad…" Dokumentaalfilm Helilooja
1975 "Rüblik" Animafilm Helilooja
1975 "Vabalend" Dokumentaalfilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm