Avaleht » Filmitegijad

Eevi Säde

Eevi Säde

Vaata ka Eevi Kiolein

Eevi Säde on sündinud 12. mail 1943. Töötas 1962–94 Tallinnfilmis monteerija ja montažöörina, 2011–22 Eesti Filmi Andmebaasis toimetajana.

Tema abikaasa on helioperaator ja dokumentaalfilmide režissöör Enn Säde.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1998 "Nelli ja Elmar" Dokumentaalfilmid Monteerija
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilmid Monteerija assistent
1992 "Isand ja ori" Dokumentaalfilmid Monteerija assistent
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilmid Monteerija
1991 "Kulla hind" Filmikroonikad Monteerija
1990 "Betti Alveriga" Dokumentaalfilmid Monteerija
1990 "Eestlane Ernst Idla" Dokumentaalfilmid Monteerija
1990 "Kodupinnale tulek. Kalju Lepik 70" Dokumentaalfilmid Monteerija
1990 "Õpetaja Johannes Käis" Muud liigitused
Dokumentaalfilmid
Monteerija
1989 "Balti Assamblee Tallinnas" Filmikroonikad Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm