Avaleht » Filmitegijad

Timo Steiner

Timo Steiner

Helilooja ja koolijuht Timo Steiner on sündinud 6. mail 1976. Lõpetas 1994 Tallinna Muusikakeskkooli kompositsiooni erialal (õpetajad René Eespere, Toomas Trass, Mati Kuulberg) ja 1999 professor Jaan Räätsa õpilasena Eesti Muusikaakadeemia. Õppis 1999–2001 Eesti Muusikaakadeemia magistriõppes Raimo Kangro juures. Töötas Tallinna Muusikakeskkoolis 1996–2005 kompositsiooni ja muusikateoreetiliste ainete õpetajana, 2005–2021 direktorina. 2021. aasta kevadest Tallinna Muusika- ja Balletikooli direktor.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Ivanna elu" Dokumentaalfilm Helilooja
2021 "Naised rindejoonel " Dokumentaalfilm Helilooja
2020 "Ülo Sooster. Mees, kes kuivatas rätikut tuule käes" Dokumentaalfilm Helilooja
2013 "Viru. Vabaduse saatkond" Dokumentaalfilm Helilooja
2010 "Auk nr 8" Dokumentaalfilm Helilooja
2009 "Hurda kutsikad. Eesti Üliõpilaste Selts" Dokumentaalfilm Helilooja
2009 "Riigireetur" Dokumentaalfilm Helilooja
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal Helilooja
2008 "Meie maailma nurk. Lossi dekonstruktsioon nr 3" Dokumentaalfilm Helilooja
2007 "Klass " Mängufilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm