Avaleht » Filmitegijad

Olavi Soomre

Olavi Soomre

20.08.1946–14.01.1996

Töötanud Eesti Telefilmis helirežissöörina.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1995 "Cecile on surnud" Teleseriaal Helirežissöör
1989 "Silvi Vrait" Muusikafilm Helirežissöör
1983 "Sügiskuld" Muusikafilm Helioperaator
1982 "Peipsi viisid" Muusikafilm Helioperaator
1981 "Pärnu mosaiik" Muusikafilm Heli kokkusalvestaja
1981 "Tuult purjedesse" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1980 "Tallinn olümpiatuultes" Dokumentaalfilm Helikujundaja
1979 "Poiss ja liblikas" Animafilm Helioperaator
1978 "Džäss '78" Muusikafilm Helirežissöör
1978 "Suveviisid Võrtsjärvel" Muusikafilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm