Avaleht » Filmitegijad

Katrin Tegova

Katrin Tegova

Vt ka Katrin Maimik

Stsenarist ja režissöör Katrin Tegova (kuni 2009 Katrin Ruus; 2009–2018 Katrin Maimik) on sündinud 13. märtsil 1982 Kullamaal. Lõpetanud Tartu Ülikooli kirjanduse ja rahvaluule (BA, 2005) ning Balti Filmi- ja Meediakooli stsenaristika erialal (MA, 2013). Töötanud täienduskoolituse koordinaatorina, galeristina, Pärnu Teatri Endla avalike suhete juhina, novembrist 2009 MTÜ Terve Maa kommunikatsioonijuhina ja jaanuarist 2011 Tartu Uue Teatri avalike suhete juhina. Alates 2012. aastast kultuuriturunduse firma Väike Objekt A juhatuse liige. Tema sulest on ilmunud hulgaliselt artikleid teatri, kunsti, meedia ja filmi vallast.

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Tagurpidi torn" Mängufilm Stsenaariumi toimetaja
2021 "Mia ja Liki" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2021 "Naised rindejoonel " Dokumentaalfilm Avalikud suhted
2021 "Pingeväljade aednik" Dokumentaalfilm Avalikud suhted
2020 "Fred Jüssi. Olemise ilu" Dokumentaalfilm Levitaja
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Avalikud suhted
Turundusjuht
2020 "Tähistaevas" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2018 "Tõnu Kõrvits. Lageda laulud" Dokumentaalfilm Avalikud suhted
2018 "Vello Salo. Igapäevaelu müstika" Dokumentaalfilm Avalikud suhted

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm