Avaleht » Filmitegijad

Edgar Dzidzaria

Edgar Dzidzaria

Edgar Dzidzaria töötas Tallinnfilmis filmidirektorina 1970–1990.

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Ainus pühapäev " Telemängufilm Direktor
1988 "Näkimadalad III jagu " Telemängufilm Direktor
1988 "Näkimadalad IV jagu " Telemängufilm Direktor
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm Direktor
1987 "Näkimadalad II jagu " Telemängufilm Direktor
1986 "Armastusavaldus" Dokumentaalfilm Direktor
1986 "Kolhoosi profülaktoorium" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Direktor
1986 "Saare Kaluri poisid" Dokumentaalfilm Direktor
1985 "Merevaigumaa Baltikum" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Direktor
1984 "Olla leppimatu kodanliku ideoloogia vastu" Dokumentaalfilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm