Avaleht » Filmitegijad

Kristjan Sarv

Kristjan Sarv

Kristjan Sarv on sündinud 21. detsembril 1979 Tartus. Õppis 1995–1997 Lasnamäe Üldgümnaasiumis tele- ja raadiožurnalistika eriklassis, lõpetas 1999 Tallinna Vanalinna Täiskasvanute Gümnaasiumi ja 2004 Eesti Muusikaakadeemia Kõrgema Lavakunstikooli XXI lennu näitlejana (kursuse juhendaja Ingo Normet). 2005–2008 töötas näitlejana Teater NO99s. Seejärel tegutsenud vabakutselisena. Alates 2014. aastast olnud ka Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikoolis hääletehnika õppejõud.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Apteeker Melchior" Mängufilm Rinus
2022 "Erik Kivisüda " Mängufilm Suuvooder
2022 "Kalev" Mängufilm Margus Metstak
2019 "Reiv" Tudengifilm Bouncer
2018 "Mihkel " Mängufilm Kirikuõpetaja abililne
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Jürgen
2015 "1944" Mängufilm Abram Joffe
2014 "Pikk tee alla" Tudengifilm Ivo
2012 "Elu keset linna" Teleseriaal Raul
2012 "Puhastus" Mängufilm Paša

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm