Avaleht » Filmitegijad

Arno Saar

Arno Saar

Arno Saar (22. mai 1953 – 1. aprill 2022) oli eesti fotograaf. Aastatel 1980–1984 töötas Tallinnfilmis Arvo Iho assistendina. Pildistas palju kunstnikke, punkareid ja muusikuid.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Vereringe" Mängufilm Fotograaf
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Õhtulehe fotograaf
1998 "Georgica " Mängufilm Fotograaf
1990 "Ainult hulludele ehk halastajaõde " Mängufilm Fotograaf
1987 "Vaatleja " Mängufilm Fotograaf
1985 "Naerata ometi " Mängufilm Operaatori I assistent
1984 "29 minutit Ülo Õunaga" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1984 "Mitme kandiga Õun" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1983 "Lurich " Mängufilm Operaatori assistent Fotograaf
1982 "Arabella, mereröövli tütar " Mängufilm Martsipan

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm