Avaleht » Filmitegijad

Ülo Saar

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Saatana pisar " Mängufilm Helirežissöör
1993 "Setu vurle küüsis" Animafilm Helioperaator
1992 "Incipit vita nova" Animafilm Helioperaator
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilm Helirežissöör
1991 "Ärasõit" Animafilm Helioperaator
1991 "Kingikratt" Animafilm Helioperaator
1991 "Päkapikupuu" Animafilm Helioperaator
1991 "Talvepäev" Animafilm Helioperaator
1990 "Kodupinnale tulek. Kalju Lepik 70" Dokumentaalfilm Helioperaator
1990 "Koolilood I. Looduslugu" Animafilm Helirežissöör
1990 "Koolilood II. Muusikatund" Animafilm Helirežissöör
1990 "Koolilood III. Astronoomiatund" Animafilm Helirežissöör
1990 "Koolilood IV. Geograafiatund" Animafilm Helirežissöör
1990 "Minek" Animafilm Helioperaator
1990 "Naksitrallid" Animafilm Helioperaator
1990 "Päkapikud piiluvad" Animafilm Helioperaator
1990 "Semm" Tudengifilm Helirežissöör
1990 "Surmamõrsjad" Animafilm Helioperaator
1989 "Elu ja surm" Animafilm Helioperaator
1989 "Fotomure" Dokumentaalfilm Helioperaator
1989 "Kõrb" Animafilm Helioperaator
1989 "Labürint" Animafilm Helioperaator
1989 "Pärandus" Animafilm Helioperaator
1989 "Reisikiri" Animafilm Helioperaator
1989 "Roheline soov" Animafilm Helioperaator
1989 "Sammas" Animafilm Helioperaator
1989 "Seda peab teadma" Muud liigitused Helikujundaja
1989 "Silmus" Animafilm Helioperaator
1989 "Talupojad" Dokumentaalfilm Helioperaator
1989 "Tõus" Animafilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm