Avaleht » Filmitegijad

Ülo Saar

Ülo Saar

24.04.1931–08.10.1992

Töötas Tallinnfilmis 1957. aastast helioperaatorina.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Saatana pisar " Mängufilm Helirežissöör
1993 "Setu vurle küüsis" Animafilm Helioperaator
1992 "Incipit vita nova" Animafilm Helioperaator
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilm Helirežissöör
1991 "Ärasõit" Animafilm Helioperaator
1991 "Kingikratt" Animafilm Helioperaator
1991 "Päkapikupuu" Animafilm Helioperaator
1991 "Talvepäev" Animafilm Helioperaator
1990 "Kodupinnale tulek. Kalju Lepik 70" Dokumentaalfilm Helioperaator
1990 "Koolilood I. Looduslugu" Animafilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm