Avaleht » Filmitegijad

Jaana Nõu

Jaana Nõu

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2023 "Kurvilise tee legendid" Dokumentaalfilmid Kunstnik
2023 "Näost näkku" Muud liigitused
2022 "Patarei partii" Muud liigitused Kunstnik
2019 "EnsV" Teleseriaalid Kunstnik
2018 "Pank " Teleseriaalid Kostümeerija
2018 "Teine võimalus" Teleseriaalid Kostüümikunstnik
2018 "Tuhk ja tolm" Tudengifilmid Kunstnik
2017 "Merivälja" Teleseriaalid Kostüümikunstnik
2016 "Kuum jälg" Teleseriaalid Kostüümikunstnik
2016 "Mäel" Tudengifilmid Kostümeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm