Avaleht » Filmitegijad

Tanel Roovik

Tanel Roovik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Teeme ära!" Dokumentaalfilmid Helirežissöör
2022 "Uus elu" Dokumentaalfilmid Helikujundaja
2021 "Paradiis" Dokumentaalfilmid Helirežissöör
2020 "Kevin, ei!" Mängufilmid Helirežissöör
2020 "Kratt" Mängufilmid Helirežissöör
2019 "Virago" Mängufilmid Helioperaator
2016 "Hingemaa" Dokumentaalfilmid Heli järeltöötlus
2015 "Englas. Vana Soldat" Dokumentaalfilmid Heli järeltöötlus
2011 "Vereringe" Mängufilmid Helimonteerija
2008 "Lotmani maailm" Dokumentaalfilmid Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm