Avaleht » Filmitegijad

Raivo Rammus

Töötas Tallinnfilmis toimetajana 1968–69 ja 1980–83.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Internatsionalismi lühikursus" Dokumentaalfilm Konsultant
1989 "Talupojad" Dokumentaalfilm Konsultant
1982 "Künnimehe väsimus" Dokumentaalfilm Toimetaja
1982 "Künnimehe väsimus (esialgne variant)" Dokumentaalfilm Toimetaja
1981 "800 lööki ehk kilgilaulu soodsast mõjust kartuli kasvatamisel" Dokumentaalfilm Toimetaja
1969 "Koduküla" Dokumentaalfilm Toimetaja
1969 "Nikolai Kormašov 1969" Dokumentaalfilm Toimetaja
1969 "Uus aeg" Dokumentaalfilm Toimetaja
1968 "Heeringapüük" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Toimetaja
1968 "Kloostri müüri kõrval" Dokumentaalfilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm