Avaleht » Filmitegijad

Margus Kobing

Margus Kobing

Margus Kobing on sündinud 5. jaanuaril 1967. aastal Tallinnas. Ta on väikeettevõtja. 2014. aastast osaleb ta aktiivselt harrastusteatri Oomerteater tegevuses teatriõpetaja Maret Oomeri juhendamisel. Teatris on ta kaasa teinud mitmetes lavastustes ning tema teatrirolle on tunnustatud korduvalt harrastusteatrite näitlejapreemiatega (XX Külateatrite Festivali näitlejapreemia 2021; XVI Harrastusteatrite Riigifestival 2020; parima meesosatäitja preemia rahvusvahelisel teatrifestivalil „Teatri sügis“ 2019; XIX Külateatrite Festivali laureaat (lavastajapreemia ja näitlejapreemia) 2019; XV Harrastusteatrite Riigifestivali näitlejapreemia 2018; XVI Külateatrite Festivali näitlejapreemia 2016). Lisaks harrastusteatrile on Margus Kobing osalenud filmides, ka rahvusvahelistes (nt „Omerta 6/12“, „Igitee“, „Maria paradiis“ jpt) ning telesarjades.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Suu probleemid" Tudengifilm Pekka
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Piirivalvur
2020 "Kerberos" Mängufilm Mees mustas
2020 "O2 " Mängufilm Mees kirikus
2019 "Maria paradiis" Mängufilm Sõudja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm episoodiline roll
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Turvamees 1
2017 "Säde" Tudengifilm Vangla valvur
2017 "Sangarid" Mängufilm Miilits
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm