Avaleht » Filmitegijad

Rein Raidme

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1995 "Tallinna legendid" Animafilm Animaator
1990 "Naksitrallid" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1988 "Linn" Animafilm Kunstnik
1987 "Ramsese vembud III" Animafilm
Muud liigitused
Kunstnik-multiplikaator
1985 "Laululood" Animafilm Kunstnik
1984 "Härg" Animafilm Kunstnik
1984 "Naksitrallid I" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1983 "Põrgu" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1982 "Varastati auto" Animafilm
Muud liigitused
Kunstnik
1981 "Klaabu kosmoses" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1980 "Nike kutse" Animafilm Kunstnik
1980 "Suur Tõll" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1979 "Oi, jänes, aita!" Animafilm
Muud liigitused
Kunstnik
1979 "Teie nimi?" Animafilm
Muud liigitused
Kunstnik
1978 "Põld" Animafilm Kunstnik
1977 "Antennid jääs" Animafilm Kunstnik
1977 "Kas maakera on ümmargune?" Animafilm Kunstnik
1976 "Jänes" Animafilm Kunstnik
1976 "Kütt" Animafilm Kunstnik
1975 "Lugu jänesepojast" Animafilm Kunstnik
1975 "Pisiasi" Animafilm Kunstnik
1974 "Täheke" Animafilm Kunstnik
1974 "Värvilind" Animafilm Kunstnik
1973 "Värvipliiatsid" Animafilm Kunstnik
1972 "Vari. Tee" Animafilm Kunstnik
1972 "Veekandja" Animafilm Kunstnik
Kunstnik-multiplikaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm