Avaleht » Filmitegijad

Krista Pärt

Krista Pärt

Töötas grimeerijana Eesti Telefilmis.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1986 "Võtmeküsimus" Telemängufilm Kunstnik-grimeerija
1985 "Kahe kodu ballaad I jagu" Telemängufilm Kunstnik-grimeerija
1985 "Kahe kodu ballaad II jagu" Telemängufilm Kunstnik-grimeerija
1985 "Laulab Marju Länik" Muusikafilm Kunstnik-grimeerija
1984 "Panen aga põsepuna palgele" Muusikafilm Grimeerija
1983 "Sügiskuld" Muusikafilm Grimeerija
1982 "Teisikud" Muusikafilm
Telemängufilm
Kunstnik-grimeerija
1981 "Jaak Joala" Muusikafilm Grimeerija
1981 "Laulud lumes" Muusikafilm Kunstnik-grimeerija
1980 "Rõõm, muusika ja meri" Muusikafilm Kunstnik-grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm