Avaleht » Filmitegijad

Joanna Juhkam

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Koerkorter" Animafilm Dekoratsioonide valmistaja
Nukutegija
2022 "Vanamees ja põrsauss" Animafilm Kunstnik
2021 "Räägi ära" Dokumentaalfilm Kunstnik
2019 "Karv" Mängufilm Ehitaja
2017 "1/2 last" Tudengifilm Kunstniku assistent
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Kunstniku assistent
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Kunstnik
2017 "Naine on süüdi" Tudengifilm Kunstnik
2016 "Kontrapunkt" Tudengifilm Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm