Avaleht » Filmitegijad

Janno Põldma

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Stsenarist
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2007 "Ma kuklas tunnen..." Animafilm Monteerija
2007 "Must lagi" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2007 "Sügiseleegia" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
2007 "Tuled öös" Animafilm Monteerija
2007 "Üks" Animafilm Konsultant
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2002 "Kontsert Porgandipirukale" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2001 "Lepatriinude jõulud" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Dialoogi autor
Monteerija
2001 "Lepatriinude jõulud (reklaamrull)" Reklaamfilm Režissöör
2000 "Lotte reis Lõunamaale" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Teksti autor
1999 "Armastuse võimalikkusest" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
1997 "Tom ja Fluffy" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
1996 "Gravitatsioon" Animafilm Juhendaja
1995 "1895" Animafilm Režissöör
Operaator
1994 "Sünnipäev" Animafilm Režissöör
1992 "Hotell E" Animafilm Operaator
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Stsenarist
1992 "Otto elu" Animafilm Režissöör
1991 "Vennad ja õed" Animafilm Režissöör
Operaator
1990 "Kilpkonnade lõppmäng" Animafilm Operaator
1990 "Naksitrallid" Animafilm Operaator
1989 "Hetk" Animafilm Operaator
1989 "Labürint" Animafilm Operaator
1989 "Silmus" Animafilm Operaator
1988 "Kultuurimaja" Animafilm Operaator
1988 "Lahkudes kustuta valgus" Reklaamfilm Operaator
1988 "Lend" Animafilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm